We kunnen met trots melden dat 4-Stroke MX Service b.v. door WP Suspension is aangesteld als WP Authorized Service Center.

Sinds 09-2018 zijn we officieel gestart met de samenwerking met WP Suspension.

Met deze aanvulling van ons leverings- en service pakket, voorzien we volledig in de totale behoefte van de MX en Enduro rijders op alle niveau’s.

U kunt vanaf nu voor de levering, tuning, reparatie/ onderhoud van motoren en vering bij ons terecht.

Met het Husqvarna SKS Racing Team doen we mee op het hoogste niveau in de MX competities. Uiteraard zijn al onze wedstrijdmotoren voorzien van de professionele WP- suspension lijn. De ervaringen van ons eigen test- en afstel werk en de beschikbaarheid van alle fabriekssettingen en directe support vanuit de fabriek, maken het voor ons mogelijk voor iedere rijder de ideale afstelling te bereiken.

Onze nieuwe werkplaats is voorzien van alle benodigde speciale gereedschappen om de werkzaamheden vakkundig uit te kunnen voeren. Onze monteurs zijn tevens door WP-suspension opgeleid en gecertificeerd.

Bij 4-stroke MX Service worden uitsluitend originele WP spare parts verwerkt, zodat u kunt blijven vertrouwen op een optimale werking van uw WP vering.

We kunnen putten uit een grote voorraad onderdelen en vering, als officieel erkent  Authorized Center hebben we tevens de mogelijkheid om ontbrekende onderdelen of vering binnen enkele dagen in huis te hebben.

De toplijn van WP Suspension bestaat uit de nieuwe XACT-PRO voorvorken en schokbrekers. Op de seperate product pagina’s is het leveringsprogramma te zien.

Wij verzorgen alle leveringen, reparaties en onderhoud aan het gehele WP suspension programma.

WP suspension front