Als MX specialist repareren en reviseren we uw motorblokken uiteraard met de grootste zorgvuldigheid. In onze aparte blokkenafdeling wordt met de nieuwste, veelal speciale gereedschappen gewerkt. We maken gebruik van originele onderdelen of hoogwaardige vervangingsonderdelen welke ook gebruikt worden in ons MX team.

Daarnaast kunt u voor extra maar vooral bruikbare pk’s ook bij ons terecht. Een Maximaal vermogen in combinatie met een hoge bedrijfszekerheid is onze specialiteit. De tuning van de motoren wordt volledig op uw wensen en rijeigenschappen afgestemd.
Het inregelen van de elektronica, mapping, injectie, etc. gebeurt met de meest moderne apparatuur en deskundigheid.
Bovendien kan het eindresultaat getest worden in onze gloednieuwe testruimte.

Toch liever zelf aan de slag? Ook dan kunt u bij ons terecht voor onderdelen en aanvullende adviezen. Wij hebben altijd een ruime voorraad beschikbaar. Houd daarnaast ook onze shop in de gaten. Hier vindt u regelmatig acties op zowel nieuwe als gebruikte onderdelen.

Wij verzorgen voor u ook de revisie en fijn afstelling van de vering, ongeacht het merk. Kijk ook in onze shop bij de rubriek onderdelen voor onze wisselende voorraad nieuwe en gebruikte vering.